U laži su kratke noge!

Poslanik PDK Hisen Berisha obišao je radove na putu Priština-Podujevo kako bi se uvjerio da li se na toj deonici radi "treća smena" da bi izgradnja bila završena u predviđenom roku, kao što tvrdi Albin Kurti i istakao da premijer još jednom pokušava da obmane građane.

Poslije sjednice na kojoj su se poslanici međusobno sukobili i njenog nastavka gdje je potom usvojeno nekoliko nacrta zakona bez prisustva predstavnika opozicije premijer Albin Kurti je poslije ponoći otišao u Podujevo kako bi obišao radove na deonici puta Priština-Podujevo i pohvalio se rezultatima.

Međutim, Berisha je isto mjesto, kako je napisao na Facebooku, posjetio sinoć u vrijeme treće smene i uvejrio se da radovi stoje.

On je na bageru postavio sliku Albina Kurtija sa dugačkim nosem, ukazujući da su radovi "improvizovani" zarad Kurtijeve posete.

"U laži su kratke noge. Dosta laži i obmana premijeru! Sinoć ste poslije sramne sjednice, na kojoj ste se osvetili ratnim veteranima OVK, (sa dva nemoralna zakona), napravili veliku laž populističkim djelovanjem. Svojim trikom prevare improvizovali ste posjetu parceli, gdje se izvode radovi, na Bardhošu, Trudi, Lebanu, Besi, Kulini, Lupću i Poštemu, Šakovici, Lužanu, na putu Priština-Podujevo. Večeras sam posjetio Podujevo, a u periodu kada kreće treća smena, od 22 do 1 sat poslije ponoći, obišao sam parcele na kojima se izvode radovi. Iz radoznalosti sam napravio neke slike i video dokaze. Nema radova u trećoj smeni, premijeru", napisao je Berisha.

On ocjenjuje da Kurti pokušava da obmane javnost jer se približava izborna godina.

"Znate da ulazimo u izbornu godinu, a sada pokušavate da povećate javna ulaganja, koje ste tri godine sprečavali i zabranjivali. Tipična akcija prevaranta. Ne, premijeru! Nećemo više dozvoliti da obmanjujete građane", poručio je Berisha.

Izvor: Kosovo Online