POGLEDAJTE

Ništa ne ističe oči bolje od dugih i gustih trepavica, a to znaju i korisnici TikToka koji su doslovno "poludjeli" za novim trikom za ultralagano stavljanje umjetnih trepavica.

Onaj koji se toga domislio spojio je nekoliko pomagala koja ne služe za stavljanje trepavica - ali u njegovoj režiji uspješni su u toj misiji.

Sve što vam treba su vosak za obrve, ljepilo za trepavice, uvijač za trepavice i naravno - par umjetnih trepavica.

Ovaj viralni trik oduševio je korisnike TikToka koji i sami priznaju da nisu vjerovali kako će im taj savjet upaliti.

Trik je prvi predstavio Adrián Ríos koji na toj mreži dijeli beauty savjete - na sebi je pokazao kako brzo i jednostavno na oči staviti umjetne trepavice i to uz pomoć uvijača.

Prvi korak: odrežite umjetne trepavice na dužinu koja odgovara vašem obliku očiju. Također, ako su vaše prirodne trepavice ravne, uvijte ih prije nego što krenete s bilo čim drugim.

Drugi korak: na uvijač s donje strane stavite malu količinu voska za obrve, na šta ćete staviti umjetnu trepavicu. Ríos u svom TikTok tutorijalu objašnjava kako je "vosak za obrve neophodan, jer je dovoljno jak da zadrži trepavice na mjestu dok otvarate uvijač i stavljate ga na oko, ali nije jači od ljepila".

Kad stavljate umjetnu trepavicu na uvijač, pazite da su one okrenute „prema vani“, baš onako kako bi bile i prirodne kada ih uvijate.

Treći korak: malu količinu ljepila stavite na četkicu, kojom ćete pažljivo ljepilo rasporediti kroz trepavice. Pazite da ljepilo aplicirate na donji dio trepavica, a ne s one strane gdje je kapak.

Ako nemate čistu četkicu, možete ljepilo staviti direktno na trepavice, ali mnogi koji su isprobali trik komentirali su da je s aplikatorom preciznost puno veća.

Četvrti korak: uzmite uvijač na kojem je umjetna trepavica, smjestite je ispod svoje prirodne trepavice (s one strane gdje je ljepilo) i uz pomoć uvijača pričvrstite ih na svoje trepavice i kapke.

 
@arartistry Tutorial #makeupgenius #geniusmakeup #falselashcheck #falselashescheck #fakelasheshack #fakelasheschallenge #fakelashestutorial #fakelashproblems #menslashes #gaymakeupdrag #naturallashchallenge #fyp💄 ♬ original sound - Adrián Ríos