UVIJEK ATRAKTIVNA

Manekenka Ashley Graham, koju je magazin Maxim proglasio najseksipilnijom ženom svijeta u 2023. godini, izmamila je uzdahe pratitelja atraktivnim izdanjem.

U Cannesu je pozirala u izrezanom kupaćem kostimu, koji je naglasio njene grudi. Posebnu pažnju je privukla posljednja fotografija na kojoj je pozirala okrenuta leđima.

"Djevojka iz snova", "Koliko si lijepa", "Posljednja fotografija mi je uljepšala dan", "Ne mogu prestati gledati u ovu fotografiju", "Ti si dokaz da ljepota dolazi u raznim oblicima", samo su neki od komplimenata koje je dobila na društvenim mrežama.

Podsjećamo, urednici magazina Maxim su ranije poručili da nas Ashley u svijetu u kojem je XXS veličina predugo vladala podsjeća da tajna prevazilaženja svega toga nije samo u prihvatanju svojih oblina, već i u prihvatanju sebe onakvim kakvi jeste.

Ona ima i drugih interesovanja pored manekenstva. Trenutno snima dokumentarnu seriju "Side Hustlers" s poduzetnicom Emmom Grede. Njih dvije su investitorice i mentorice vlasnicama malih preduzeća. Pomažu im da dodatno razviju svoje biznise.

Ashley je također izvršna direktorica brenda Khloe Kardashian Good American i suosnivačica brenda SKIMS Kim Kardashian.

"Šta vi radite za žene? S obzirom na to da sam postigla uspjeh u vlastitom životu, smatram da mi je dužnost pomoći drugim ženama da postignu isto", između ostalog je kazala.