Priština

Jedan građanin razbio je prozor na autobusu linije 4 Gradskog saobraćaja u Prištini. Kako je javio Urban Traffic, to je uradio jer mu nije bilo dozvoljeno da ostane u autobusu bez zaštitne maske protiv Covida-19.

"Autobus Gradskog saobraćaja linije 4 koji je prevozio građane koji su putovali na odredište iz parka Grmija prema gradu napao je građanin koji je nakon što mu nije dozvoljeno da u autobusu ostane bez maske, revoltiran, izašao iz autobusa udarajući u autobus i usled toga razbio staklo. Uznemireni su građani i autobusko osoblje“, kaže se u saopštenju Gradskog saobraćaja.

Ovo lokalno javno preduzeće zatražilo je da se više ovako nešto ne ponavlja, jer su rekli da će mjere protiv pandemije COVID-19 nastaviti da se primjenjuju.

"Zahtjevamo da se takvi slučajevi ne ponavljaju i da napadači budu izvedeni pred lice pravde. Mjere protiv Covida-19 i dalje će se primjenjivati u autobusima i apelujemo na sve građane da nose maske i drže se na distanci dok putuju linijama Gradskog prevoza“, kaže se na kraju saopštenja.