Možete li da zamislite stvarnost u kojoj su heteroseksualci marginalizovani u društvu, a homoseksualnost se otvoreno podržava? Kratki film "Love Is All You Need?" ("Ljubav je sve što ti je potrebno"), koji je snimljen prošle godine, prikazuje takav imaginarni svijet u kome dominiraju homoseksualne porodice, dok se heteroseksualnost smatra "bolešću".

Glavna junakinja je strejt djevojčica koja živi u okruženju u kome su svi ostali gej. Kada u školi pokuša da uhvati za ruku jednog dječaka, njegov brat i ostala djeca je prebijaju. Autori filma navode da je osnovna poruka je da ljubav može da promijeni svijet i prekine diskriminaciju zbog koje pati veliki broj nedužnih ljudi. 
"Ovaj film je posvećen svakom djetetu koje je upalo u tamu zbog tuđe mržnje i nerazumijevanja. Nikad ne bi trebalo da se osjećate loše ili usamljeno zbog onoga što jeste... jedinstveni", glasi poruka je na kraju filma. 
Ostvarenje obrađuje i druge važne teme kao što su vršnjačko maltretiranje i samoubistvo, a vrijedi ga pogledati i zbog iskrene glume i jakih emocija kojima scene odišu.