USKORO U KINIMA

Ovih dana objavljen je prvi trailer romantične komedije "Samo ne ti" koja uskoro dolazi u kina i koja je R-rated, što je neuobičajeno za romantične komedije koje inače imaju oznaku 13+.

Ostaje na gledateljima da saznaju koliko je zapravo provokativan ovaj zanimljivi naslov kada krene sa prikazivanjem krajem godine. Sidney Sweeney i Glen Powell glume dvojac koji se prezire, ali su zbog jednog vjenčanja primorani glumiti da su zajedno, što svako od njih koristi u vlastitu korist…

Prvi trailer filma pokazuje urnebesnu dinamiku gdje se dvoje glavnih glumaca u romantičnoj komediji ne samo ne voli, nego otvoreno mrzi… Bea (Sydney Sweeney) i Ben (Glen Powell) izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerovatnog prvog sastanka dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Zato rade ono što bi učinile bilo koje dvije zrele odrasle osobe - pretvaraju se da su par!

Reditelj ove zanimljive komedije je Will Gluck, a na scenariju je radio s Ilanom Wolpert kojoj je ovo prva filmska adaptacija.

Izvor: Faktor