SJAJNE OCJENE

Film "The Fall Guy", u kojem glavne uloge imaju Emily Blunt i Ryan Gosling, oduševio je kritiku.

U filmu pratimo kaskadera Colta Seaversa (Ryan Gosling) koji se vraća na posao nakon što nestane velika zvijezda nadolazećeg filma njegove bivše djevojke Jody Moreno (Emily Blunt).

Ako je suditi prema trenutnim recenzijama, film se mnogim kritičarima svidio. Zasad je na Rotten Tomatoesu ocijenjen s visokih 87 posto, a kritičari su napisali da je odlična posveta svim kaskaderima u filmovima.

Matt Donato iz Inversea za film je napisao: "Zabavno ljubavno pismo puno zabave prema podcijenjenoj profesiji kaskadera. To je prava zabava s punom opremom koju može pružiti samo netko tko je potpuno strastven prema kaskaderskom poslu."

Dobru kritiku napisala je i Valerie Complex iz Deadline Hollywood Daily, koja je napisala da The Fall Guy predstavlja urnebesnu i promišljenu posvetu zajednici kaskadera, spajajući akciju s dirljivim istraživanjem žrtava koje su podnijeli ovi neopjevani heroji".

David Fear iz Rolling Stonea posebno je pohvalio kemiju između glavnih glumaca. Napisao je: "Čini se da se Fall Guy ne može razlikovati od desetaka drugih akcijskih filmova. A onda Gosling i Blunt počnu koketirati i svađati se jedno s drugim, a vi se osjećate kao da lebdite centimetar iznad svog sjedala."

"The Fall Guy" je dobar dojam ostavio i na Perri Nemiroff iz Collidera. Nemiroff je za komediju napisala: "Imala sam širok osmijeh na licu od početka do kraja gledanja The Fall Guya. To je iznimno dobro osmišljen akcijski film koji apsolutno vrvi energijom i šarmom tijekom svih 125 minuta koliko traje."