IMPRESIVNA KOLEKCIJA

Ben Affleck kad je u opuštenoj šetnji gradom gotovo uvijek nosi patike, a u rukama drži kafu za van i krofnu iz svog omiljenog lanca brze hrane Dunkin' Donuts.

Bilo je samo pitanje vremena kada će Oscarovac spojiti svoje dvije opsesije u jednu, pa je tako malo koga iznenadilo kada je u Los Angelesu uočen u Nike Dunk Lows tenisicama - napravljenim samo za njega.

Affleckov model napravljen je povodom premijere filma "Air", u kojem je bio glumac, režiser i producent s Mattom Damonom, a stiliziran je prema glumčevim željama.

Dizajneri Ant Kai i Andrew Chiou nazvali su ih "What the Dunkin", te ih izradili od potpuno kožne konstrukcije, u nijansama ružičaste, smeđe i bež kako bi vjerodostojno imitirali boje slavnih krofni.

Ben Affleck nosio ih je na sivi blejzer, koji svojim minimalističkim dizajnom odiše tihim luksuzom, sive hlače i efektnu kariranu košulju, čime je u potpunosti istaknuo upečatljiv dizajn svojih unikatnih Nike tenisica.

Ovaj model postaje djelom vrlo impresivne glumčeve kolekcije tenisica u kojima se već nalaze modeli iz limitiranih kolekcija kao što su Fragment Design x Travis Scott x Air Jordan 1 Low i LA x Air Jordan 4.

Izvor: Faktor