EVA MURATI

Albanka Eva Murati, koja vodi Ligu prvaka, privukla je pažnju brojnih gledatelja svojih zadivljujućim izgledom te je svakodnevno na društvenim mrežama obasipaju komplimentima.

Karijeru je započela kada je imala 15 godina. Pojavila se u brojnim reklamama te je imala nekoliko manekenskih angažmana. Svoj prvi show "Antilope" snimila je 2013.

Nakon toga je vodila Izbor za Miss Albanije. Pored Lige prvaka, trenutno na albanskom kanalu Tring Sport vodi "Sports Week".

Glumila je u filmovima "You Can Call Me John" i "The Outlaw" te seriji "Skanderbeg". Okušala se i u teatru. Naime, bila je dio predstava "The Threepenny Opera" i "The Two Gentlemen of Verona".

Studirala je pravo na Univerzitetu u Tirani. Uprkos brojnim angažmanina u različitim sferama, nogomet je njena najveća ljubav. Navila za Juventus.

Na Instagramu ima više od 900.000 pratitelja, a mnogi su je zbog ljepote prozvali "kraljicom Evrope".

"Ona je najljepša voditeljica Lige prvaka", "Ti si razlog zbog kojeg je Liga prvaka odlična", "Njena ljepota je jedinstvena", "Eva - jedna od najzgodnijih žena ikada", samo su neki od komplimenata koje je dobila.