77- GODIŠNJA PJEVAČICA

Pjevačica Cher nedavno je otkrila kako je zaradila bogatstvo nakon što je potrošila zarađeni novac.

Naime, slavna pjevačica gostovala je u emisiji "Jennifer Hudson Show", gdje je otvoreno govorila o finansijama i koliko je to promijenilo život.

Ona je istakla kako je ona pokrenula rezidenciju u Las Vegasu osamdesetih godina prošlog vijeka, kako bi zaradila za uzdržavanje porodice nakon što je izgubila sav novac, kojeg je ranije zaradila.

"U nekom trenutku izgubila sam sav novac za koji sam radila. Tako da sam morala početi od nulte tačke i nisam znala šta ću zapravo učiniti da zaradim za život svoje djece", rekla je.

Ona je odlučila nastupati u rezidenciji pod nazivom "A Celebration at Caesars Palace", koja se održavala u Circus Maximus Showroomu u Caesars Palaceu. Cher je pjevala hitove poput "Take It to the Limit", "Lookin for Love" i "Out Here on My Own", kako bi zaradila.

U intervjuu je dalje objasnila kako je imala brojne poteškoće tokom muzičke karijere i da joj nije uvijek bilo jednostavno. No, dodala je kako unatoč uspješnoj karijeri, smatra da je za to zaslužna i sreća, a ne samo rad.

"Imam sreće. Prava sam sretnica jer mislim da nije dovoljno biti talentiran da budeš u našem poslu, moraš imati i sreće. Govorim to zato što znam ljude koji mogu pjevati oko mene, ali nisu bili te sreće", rekla je Cher.