Predrag V. krijumčario heroin

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Predrag V. sedmično krijumčario oko 10 kilograma heroina u Srbiju, kao i da je imao zaštitu moćnih prijatelja, koji su mu čuvali leđa...

Predrag V. (32) iz Kruševca uhapšen je na putu Mitrovica - Priština na osnovu potjernice koju je za njim raspisala Srbija. Za Predragom V. tragalo se zbog izdržavanja trogodišnje zatvorske kazne, na koju je osuđen zbog trgovine narkoticima.

- Srbin je priveden u rutinskoj kontroli saobraćajne policije. Za njim je raspisana Interpolova potjernica zbog trgovine drogom, oružja i drugih krivičnih djela. Srpska policija sumnja da je Predrag V. na čelu grupe koja se bavi švercom droge u Srbiju i u druge zemlje. Prije nekoliko godina iz Kruševca se s porodicom preselio u Mitrovicu, gdje je, kako se pretpostavlja, nastavio da se bavi različitim kriminalnim poslovima - prenose kosovski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je Predrag V. sedmično krijumčario oko 10 kilograma heroina u Srbiju, kao i da je imao zaštitu moćnih prijatelja, koji su mu čuvali leđa.