Video spot

Samoopredjeljenje (VV) je objavilo video spot na društvenim mrežama u kojem se navodi da Kosovo neće dozvoliti da "fašistička milicija utvrđuje ustavni poredak".

U trominutnom snimku, koje je ova stranka objavila na Facebooku ističe se da sve što se dešava na sjeveru Kosova orkestrira Beograd i navode da je "Vučićeva Srbija isto što i Miloševićeva".

"Država koja je izazvala četiri rata za tri decenije. Ova autokratska država nastavlja da narušava integritet zemlje. Preko fašističke milicije Srbija nastavlja da krši ustavni poredak. Sve ovo orkestrira Beograd. Ali, Kosovo neće dozvoliti da fašistička milicija utvrđuje ustavni poredak", navodi se u objavljenom snimku.

Dodaju da "ne može biti kompromisa između zakona i zločina, između fašističke milicije i države Kosovo, između onoga što je potrebno i onoga što nije dozvoljeno", kaže se u snimku Samoopredjeljenja.

"Republika Kosovo će trijumfovati zajedno sa Policijom Kosova i građanima, ostaće moćna kako zaslužuje", zaključuje se u videu koji je Samopredjeljenje objavilo na Facebooku.

Izvor: Kosovo Online/Reporteri