IMAJU 18 I 20 GODINA

Glumica Brooke Shields nedavno je otkrila kako dopušta svojim kćerkama da spavaju u istom krevetu s njom.

Glumica je tokom gostovanja na SiriusXM-ovoj emisiji "The Jess Cagle Show" priznala da njene kćerke Rowan (20) i Grier (18) spavaju s njom samo kada je njihov otac Chris Hency izvan grada.

"Znate, čim je moj muž na nekom poslovnom putu ili ga nema, znate, one i dalje spavaju sa mnom u krevetu. Još uvijek gledamo romantične komedije. One su moje bebe", rekla je.

Shields je istaknula da će se situacija uskoro promijeniti jer joj kćerke odlaze studirati. Međutim, glumica se ne veseli njihovom odlasku, unatoč tome što joj svi govore da će joj laknuti.

Također, nada se da će njene kćerke redovno posjećivati njihov dom dok budu studirale. Našalila se kako bi se one mogle vratiti jer su životni troškovi porasli i živjeti u velikim gradovima je veoma teško.

Inače, njena kćerka Grier bavi se manekenstvom, iako je Brooke bila suzdržana i nije željela da prođe kroz slične situacije kao ona. No, prihvatila je kćerkin izbor, nakon što se uvjerila da je modna industrija promijenila radnu etiku.

Podsjećamo, Shields je imala samo 10 godina, kada je gola pozirala za Playboy, a ugovor od 450 dolara potpisala je njena majka.