ČAK SU SE I VJERILI

UFC zvijezda i aktuelni šampion poluteške kategorije Alex Pereira nedavno je s društvenih mreža obrisao sve fotografije sa svojom dugogodišnjom djevojkom Merle Christine, a fanovi su to odmah primijetili i počele su priče o njihovom raskidu.

Sada je popularni Poatan i potvrdio da se rastao s Christine, s kojom ima dvoje djece, ali otkrio je i potpuno nevjerovatan razlog za to.

Naime, iako je s njom bio u dugogodišnjoj vezi, ona mu je uspjela sakriti da je već udata. Pereira je to otkrio tek nakon višegodišnjeg zabavljanja, zaruka i dvoje djece koje su dobili.

Naravno, sada je uslijedio prekid ljubavne veze i Pereira kaže da je Merle izbrisao iz svog života.

"Pa, malo je teško razgovarati o ovome jer ja sam tu osobu već izbrisao iz svog života. Također bih želio zamoliti svoje fanove da je i oni izbrišu iz svog života. Bila je to osoba kojoj sam vjerovao, smjestio sam je u svoju kuću, sa svojom obitelji. Nakon svega, saznao sam da je bila udata", rekao je Pereira za podcast Full Send.

Pereira je inače dvostruki UFC prvak pošto je prethodno osvajao pojas i u srednjoj kategoriji (do 84 kilograma), a nedavno je stigao do pojasa poluteške kategorije (do 93 kilograma) jer je nokautirao Jirija Prochazku.

Ranije je Pereira imao i bogatu kickboks karijeru, a u MMA se snašao fantastično i trenutno je na omjeru od 9 pobjeda i 2 poraza.