Mnogi bi se složili da je seksipil golih leđa i ramena podcijenjen, a vi iskoristite baš to ovog proljeća. Pokazaćete i više nego dovoljno kože, a nećete oterati potencijalne udvarača prekratkom suknjicom ili predubokim dekolteom.

Najelegantniji i najoriginalniji "modni dodatak" svih vremena su haljine s otvorenim leđima. Svaka haljina učiniće ženu posebnijom i ženstvenijom nego bilo koja druga vrsta odjeće, ali najveće otkriće senzualnosti definitivno su haljine koje otkrivaju leđa. 
Na taj način svaka žena koja ih nosi prekrije dovoljno, upravo da bi leđa došla u prvi plan, a ona su jedan od najsenzualnijih dijelova ženskog tijela. Ipak, svaki put kada su otvorena, to nije ništa neukusno, nego upravo suprotno - odaje utisak da ste osoba koja ima stila i da maksimalno poštujete sebe i svoje tijelo. 
Kada birate haljinu otvorenih leđa, pazite da dekolte bude dovoljno pokriven. Dakle, izbegavajte velike dekoltee da bi efekt golih leđa bio što bolji. 
Ako želite da postignete potpuni damski izgled svakako na ovakvu haljinu podignite kosu u ležernu punđu i stavite naušnice koje će vašem izgledu podariti veću nivo glamura, i pustite svojim leđima da sama ispričaju priču o pravoj ženskoj eleganciji.