Mlada glumica Sydney Sweeney jučer je putem svog Instagram profila podijelila fotografije s ljetovanja, a na jednoj je jasno poručila šta misli o kritikama na njen izgled.

Sweeney je podijelila fotografiju na kojoj nosi majicu s natpisom "Izvinjavam se što imam odlične grudi i tačna mišljenja" i time potaknula brojne komentare svojih fanova.

Na drugim fotografijama, koje je podijelila ova 26-godišnja glumica, moguće je vidjeti kako uživa na odmoru s prijateljima. No, nedugo nakon toga podijelila je još nekoliko fotografija u izazovnom izdanju, gdje pozira u kupaćem kostimu viseći s auta.


Sydney Sweeney (Foto: Instagram)

Inače, objava dolazi nakon kritika holivudske producentice Carol Baum, koja je rekla da Sweeney nije lijepa i ne zna glumiti. Baum je tom prilikom objasnila da je do ovog zaključka došla nakon što je pogledala novi film "Anyone But You".

"Htjela sam znati ko je ona i zašto svi pričaju o njoj. Rekla sam u učionici: 'Objasnite mi ovu djevojku. Nije lijepa, ne zna glumiti. Zašto je tako privlačna?' Niko nije imao odgovor", rekla je Baum.

Inače, Sydney Sweeney proslavila se ulogom u tinejdžerskoj seriji "Euphoria", a nakon čega je dobila niz angažmana u filmskoj produkciji te je nedavno glumila i u novom spotu Rolling Stonesa. Smatraju je jednom od trenutno najljepših glumica u Hollywoodu.