Kaže se da se bijela boja ne bi smjela nositi zimi, što s obzirom na loše vremenske prilike i hladnoću i ima smisla, no mnoge cure ne odustaju od bijelih čizmica, štikli i ljetnih hlača koje silom pokušavaju "ugurati" u svoju zimsku garderobu. Bijela boja se izvrsno može uklopiti u vašu zimsku garderobu, no morate paziti pri izboru materijala i komada s kojima ju kombinirate. Donosimo vam nekoliko savjeta.

1. Bijele hlače

Bijele hlače se mogu nositi i zimi, no pritom ne mislimo na vaše stare ljetne hlače. Zimi u obzir dolaze samo bijele traperice ili samterice. S obzirom na to da crno - bijela kombinacija zimi zna izgledati "teško", bijele hlače iskombinirajte sa smeđim ili bež čizmama i jaknom.

2. Bijela jakna

Bijele pernate jakne izgledaju izvrsno, no pripazite - bijela jakna uvijek mora biti besprijekorno čista. Bijelu jaknu nosite samo na klasične dnevne kombinacije, kao što su traperice, veste i gležnjače.

3. Bijeli šal i kapa

Bijela kapica i šal idealan su odabir za cure koje i zimi vole nositi bijelo. Izvrsno pristaju uz ružičasti, tamnoplavi, zeleni i žuti kaputić. Kako bi razbile monotoniju, na kapu dodajte mašnicu u boji kaputića.

4. Bijela košulja

Bijela košulja izvrstan je odabir za bilo koje doba godine, pa tako i za zimu. Nosite ju uz dnevne kombinacije kao što su traperice i blejzer, te uz suknje visoka struka ili kožne hlačice za večernje izlaske.

5. Bijela ljetna haljina

Bijelu haljinu možete iskombinirati u boho stilu ako je obučete na tamnoplave ili smeđe najlonke, čizme ravnih potplata i veliku glomaznu vestu. Isto tako, možete je upotpuniti crnim blejzerom i gustim crnim najlonkama, što će uz crveni ili ružičasti ruž stvoriti savršen outfit za večernji izlazak.

Bijeli odjevni predmeti na koje možete zaboraviti ako želite biti u trendu:

Bijele čizme s visokom potpeticom, bijele štikle, dugačke ljetne suknje i bijele najlonke svakako su nešto što biste trebale izbjegavati zimi.