IMA 56 GODINA

Donnu D'errico (56) mnogi pamte po ulozi u seriji "Baywatch", a kako glumica voli isticati svoj fizički izgled mjesecima unazad je meta kritika zbog golišavih fotografija.

Donna D'Errico plijeni pažnju nevjerovatnim izgledom i u šestoj deceniji života. Međutim, mjesecima je na udaru kritika zbog golišavih fotografija jer korisnici na mrežama tvrde da je prestara za takve snimke.

Ipak, glumica je na takve navode odlučila odgovoriti podijelivši fotografije u donjem vešu. Također, fotografisala se i u bazenu u svom dvorištu dok je nosila crnu pripijenu haljinu.

Uz jednu od fotografija zamolila je svoje pratioce da "danas budu ljubazni". Ova poruka je uslijedila nakon brojnih prozivki na mrežama da nije prikladno da objavljuje takve fotografije.

D'Erico je prethodno rekla da se osjeća "lijepo" uprkos tome što je prozivaju i tvrde da je "prestara" da dijeli fotografije u bikiniju na internetu.

"Zdravo, samo jedan podsjetnik kome god treba da si važan i više nego dovoljan i dobra osoba. Svijet je okrutno mjesto i znam da je teško. Drži se, bit će bolje", napisala je uz jednu od podijeljenih fotografija nakon niza kritika.

Glumica, koja je glumila Donnu Marco u "Baywatchu" nakon što je pozirala za Playboy, više puta je pokazala svoju figuru u oskudnom donjem rublju.

Nedavno se prisjetila i izdanja sa snimanja serije podijelivši fotografiju sa sinom na kojoj pozira u kultnom crvenom kupaćem kostimu, a povodom njegovog rođendana.