Zvijezde

Nicole Eggert bila je jedna od zvijezda popularne serije 'Baywatch' te su mnogi gledatelji uzdisali za njom. Iako je Pamela Anderson bila najpoznatija, plavokosa Nicole utjelovila je Summer Quinn, koju je glumila od 1992. do 1994. godine, i privukla pozornost publike. Tada joj je bilo samo 19 godina.

Ubrzo nakon uloge povećala je grudi, a zatim ih je i smanjila nakon samo godinu dana.

Danas Nicole ima 50 godina i izgleda drugačije nego tada. Vitku, utegnutu figuru u crvenom kupaćem kostimu zamijenile su široke trenirke i broba s viškom kilograma, a Nicole danas šeće i bez frizure s vidljivim izrastom.

Nakon "Baywatcha" nije ostvarila neku zapaženiju ulogu, a 2013. godine je i bankrotirala. Nakon toga je pokrenula vlastiti posao sa sladoledom. Za Novu godinu objavila je zanimljiv citat na svome Instagramu: "Sretna sam, povrijeđena i ozdravljam u isto vrijeme. Ne pitajte me kako."

Glumica je 2018. godine privukla pozornost javnosti kada je otkrila da ju je seksualno zlostavljao kolega Scott Baio i to kad joj je bilo samo 14 godina. Rekla je da se navodno zlostavljanje počelo 1986. na setu jedne TV emisije na kojoj su zajedno radili. Njemu je tada bilo 25 godina i to se događalo 'jednom tjedno dok nije navršila 16 godina'. On je odbacio optužbe, no priznao je da su imali spolni odnos kad je njoj bilo 18 godina.

Eggert bi se trebala pojaviti u dokumentarnom filmu koji će pratiti hit seriju 'Baywatch' s glavnim glumcima Pamelom Anderson, Carmen Electrom i Davidom Hasselhoffom, a u jednom je intervju Oprah Winfrey priznala da se nije morala brinuti oko kilaže dok je snimala tu seriju.

"Postojala je klauzula u ugovoru koja je navodila da se ne smijemo udebljati ili smršati dva kilograma. Imala sam 19 godina tada i moja težina nije oscilirala. Nisam morala ni vježbati! Uopće se nisam doživljavala kao seks simbol. Više sam osjećala posljedice toga što su me nazivali kurvom, što mi je smetalo jer nikad to nisam bila... I nisam glupa kao što su neki smatrali", rekla je tada Eggert.