NE ŽELE JE VIĐATI

Pjevačica Britney Spears ponovo je podijelila fotografiju na kojoj pozira potpuno gola, uprkos molbama njenih sinova da to ne čini.

Spears je u posljednjih nekoliko mjeseci redovno objavljivala fotografije na svojim profilima na društvenim mrežama, a na njima je nerijetko pozirala potpuno naga.

Dok je protekle sedmice obrisala svoj profil na Instagramu, pjevačica se okrenula Twitteru kako bi podijelila još jedan "goli selfie", ovaj put snimljen u krevetu.

Mnogi su ostali šokirani ovim "golim izdanjima" te su iskazali zabrinutost za njeno psihičko zdravlje i zamolili je da potraži pomoć.

Spearsina posljednja fotografija dolazi dva mjeseca nakon što je njen bivši suprug Kevin Federline rekao da su njihovi sinovi, Jayden i Preston, odlučili da je ne viđaju zbog sklonosti golotinji.

Federline, koji je bio u braku sa Spears od 2004. do 2006., dodao je da "ne može zamisliti kakav je osjećaj biti tinejdžer koji mora ići u srednju školu dok njihova majka objavljuje selfije na kojima pozira gola".

Nakon objave Federlinea sadašnji suprug pjevačice Sam Asghari, branio je svoju suprugu i njene fotografije.

"Čak i da ima istine u tome što se njena djeca srame izbora majke i pozitivnog imidža tijela, ne bi bili prvi tinejdžeri kojima je neugodno zbog svojih roditelja", napisao je Asghari na svom Instagram Storyju.