REAGIRALA I PJEVAČICA

Britney Spears i Justin Timberlake prekinuli su još prije 22 godine, a veza ovog para i dalje je zanimljiva i izaziva brojne polemike.

Sve je započelo kada je Britney u svojim memoarima otkrila detalje veze s Timberlakeom, između ostalog da je od nje tražio da pobaci, jer nisu bili spremni da budu roditelji.

Justin je ubrzo postao jedna od najomraženijih osoba na internetu, a Britney se nedavno ispričala svima koje su njeni memoari uvrijedili.

"Želim se ispričati za neke stvari koje sam napisala u svojoj knjizi. Ako sam ikoga uvrijedila, od ljudi do kojih mi je stalo, jako mi je žao. Također sam htjela reći da obožavam novu pjesmu Justina Timberlakea 'Selfish'", napisala je u objavi na Instagramu koju je u međuvremenu obrisala.

Čini se da se Justinu spominjanje njegovog imena nije svidjelo.

"Želio bih iskoristiti ovu priliku da se izvinem je*eno apsolutno nikome", rekao je publici u New Yorku prije nego što je otpjevao svoj hit iz 2002. "Cry Me a River", koji je, prema mnogima, inspiriran time što ga je ona varala tokom njihove veze.

"Neko mi je rekao da neko priča sr*nja o meni. Hoćeš li to iznijeti na sudu ili ćeš otići kući i plakati mami kao prošli put? Nije mi žao!", napisala je Britney na Instagramu očito razočarana njegovim postupkom.