37-GODIŠNJA GLUMICA

Megan Fox poznata je kao jedna od najatraktivnijih glumica svijeta, a nakon što je objavila fotografiju bez šminke izazvala je brojne komentare.

Megan je podijelila fotografiju na kojoj pozira u topu i donjem dijelu pidžame, a mnogima je "zaparalo oči" to što glumica na licu nema šminku.

Uzevši u obzir da su je mnogi navikli gledati u glamuroznim izdanjima s crvenog tepiha sa sređenom frizurom i šminkom na licu, promjena je bila primjetna.

Tako su uslijedili komentari u kojima su se njeni pratitelji pitali ko je zapravo na slici.

"Ovo uopće ne izgleda kao Megan Fox", "Ti nisi Megan Fox", "Megan jesi li to ti?", pisali su glumici.

Bilo je i onih koji su smatrali da Fox izgleda prilično dobro i bez šminke te su pisali: "Bolje je bez šminke, izgledaš puno prirodnije", "Lijepa je i bez šminke".

Zvijezda filma "Jennifer 's Body" nedavno je pokazala i potpuno novu boju kose i frizuru koja je potpuno drugačija od njenih baby ružičastih pramenova koje je ranije imala.

Naime, ona je kosu skratila do ramena, a opet je birala prilično neobičnu boju - kosu je ofarbala u svijetloplavu nijansu. Njen frizer Dimitris Giannetos na Instagramu je podijelio fotografije njene nove frizure, a nijansu je opisao kao boju "plavih farmerki".