AZLYNN BERRY

Pjevačica Britney Spears je navodno uništila brak fotografa Adnana Ghaliba 2008. godine, ali joj je njegova supruga vječno zahvalna.

“Tako sam zahvalna što je, iz bilo kojeg razloga, ova nevjerovatna osoba ušetala u život mog supruga i uklonila ga iz moga”, izjavila je AzLynn Berry za Us Weekly u intervjuu o raspadu njena braka.

Berry je bila u braku s fotografom Adnanom Ghalibom između 2003. i 2008. godine. Ghalib je Spears upoznao 2007. kada je ona uskočila u njegov auto kako bi izbjegla agresivne paparazze. Tada su započeli višemjesečnu romansu.

Britney: Nisam znala da je oženjen

Berry je optužila Ghaliba da je manipulativan te tvrdila da nije imala snage izaći iz tog nezdravog braka, a onda joj se pružila prilika za to.

“Britneyina prisutnost bila je dovoljno jak katalizator da prekine brak i zapravo sam joj jako, jako zahvalna. Sigurna sam da bih se ubila da sam ostala u toksičnoj vezi”, rekla je Berry.

S druge strane, Britney je u svojim memoarima The Woman In Me pisala da nije imala pojma da je Ghalib oženjen kad su počeli izlaziti.

Berry je rekla da fotograf nije bio uvijek iskren kad je u pitanju njegov status veze. Također je tvrdila da je otac Britney, Jamie Spears, pokušao pjevačici otkriti istinu o Ghalibovom identitetu, ali nije uspjelo.

“Ako imate izbor između slušanja nekoga ko vam je na neki način ukrao identitet i zgodnog tipa s jakim naglaskom koji vas je spreman tretirati kao ljudsko biće, dobit ćete ono što želite”, objasnila je Berry.

Spearsina veza s Ghalibom započela je nedugo nakon što je neslavno obrijala glavu i napala fotografe kišobranom. Berry je podnijela zahtjev za razvod 18. januara 2008.