Bez emocija priznao zločin

U samoj kući nije bilo tragova nasilja, a ženin automobil bio je u garaži. Chris je čak dao izjavu za lokalnu televiziju, u kojoj moli da mu pomognu u potrazi za njegovim najmilijima.

Nakon što je ubio trudnu suprugu i dvoje djece, muškarac imena Chris Watts iz Colorada osuđen je na pet doživotnih kazni, a roditeljima ubijene žene dužan je platiti 6 milijuna dolara odštete. Bez ikakve emocije na licu, Watts je priznao zašto je počinio ovaj gnjusan zločin, a javnost je samo zanijemila.
Krajem novembra prošle godine Shanann (34) se vratila kući s poslovnog puta gdje su je kao i inače dočekali suprug i njihove dvije kćeri Bella (4) i Celleste (3). Samo nekoliko sati nakon toga, kolegica je nekoliko puta zvala Shanann koja se nije javljala na telefon. Zabrinuta kolegica otišla je do kuće obitelji Watts, a kako nitko nije otvarao vrata pozvala je policiju, prenosi Daily Mail. Dok su pretraživali kuću naišli su na Chrisa koji se trudio izgledati uzrujano zbog nestanka obitelji.
U samoj kući nije bilo tragova nasilja, a ženin automobil bio je u garaži. Chris je čak dao izjavu za lokalnu televiziju, u kojoj moli da mu pomognu u potrazi za njegovim najmilijima. 
Međutim za samo dva dana, Chris je uhićen i osumnjičen za ubojstvo. Policiji je prvo kazao kako je supruga ubila kćeri, što je u njemu izazvalo toliki bijes da on ubije nju. Međutim, poligraf je pokazao da laže, a nakon toga je uslijedilo priznanje. Beživotna tijela je bacio u napušteno skladište nedaleko od kuće u kojoj su živjeli, a nakon toga su uslijedili mučni detalji ovog čina.
Pokrivačem je ugušio suprugu, a nakon nje i kćeri. Posljednje riječi najmlađe bile su 'Nemoj tata', no nije se zaustavio. Sve je učinio zbog ljubavnice, kolegice s posla, u koju je bio jako zaljubljen. Iako je tražio razvod od supruge, ona je to odbijala pa je Chris sam pronašao rješenje za ovaj problem.
Krivnju je priznao 6. studenog 2018. godine, a samo dva tjedna kasnije osuđen je na pet doživotnih kazni zatvora. Ljubavnica ga nikada nije posjetila u zatvoru.