Poslanica LDK

Poslanica LDK Rezarta Krasniqi smatra da je izjava predsjednika Skupštine Glauka Konjufce da će, i ako bude izbora, Pokret Samoopredjeljenje biti prvi, rezultat panike u stranci na čijem je čelu Albin Kurti, prenosi Gazeta blic.

Krasniqi ističe da Pokret Samoopredjeljenje ide ka samouništenju, poslije brojnih uzastopnih afera.

„Ovakve izjave rezultat su panike. Samoopredjeljenje ide ka samouništenju, poslije brojnih koruptivnih afera i uzastopnih skandala. U njihovu pobjedu na izborima vjeruju samo oni koji ne vide dalje od sebe, dok je stvarnost drugačija. Pad Samoopredjeljenja je takođe potvrđen u svim do sada sprovedenim istraživanjima“, izjavila je Krasniqi.

Ona je dodala da je LDK započeo novu misiju u kojoj približava ljude sebi, napominjući da je za sadašnju vladu siguran samo njen duboki gubitak.

„Sada, kada je LDK započeo novu misiju, na novom putu, doveo je ljude iz svih sfera života i okupljanja su iz dana u dan sve veća. U svakom slučaju, ne želim da prognoziram pobjednika, jer je poznato da na kraju odlučuje narod, ali s obzirom na okolnosti u kojima je vladala stranka koja je prekršila svaki princip i obećanje, samo poraz je siguran“, zaključila je Krasniqi.

Izvor: Kosovo Online/Gazetablic