Tragedija albanske porodice kod Slanog u Hrvatskoj

Albanka britanskog državljanstva Merita Isufi i njezin osmogodišnji sin koji su jedini preživjeli tragičnu nesreću koja se 31. jula dogodila na ulazu u Slano, (Hrvatska) konačno su izvan životne opasnosti. Kako saznaje "Dubrovački dnevnik", majka se polako budi iz inducirane kome i još je na jedinici intezivnog liječenja. S njom su i roditelji koji su stigli iz Britanije.

Kao što smo već pisali, žena je imala teške ozlijede jetre i obilno unutarnje krvarenje, dok je sin zadobio nagnječenje prsnog koša i zdjelice.

Maleni je helikopterom odmah prebačen u splitsku bolnicu Firule iz preventivnih razloga, kako bi mu se ondje, ako dođe do komplikacija ukazala adekvatna pomoć.

Nakon fizičke traume za Meritu Isufi sada slijedi ono najgore - suočenje s činjenicom da je u jednom trenutku izgubila supruga i dvoje djece.

Nakon tragedije u Dubrovnik je došla rodbina iz Albanije gdje su i bili krenuli na odmor te joj dali neizmjernu podršku.

Sigurno je da će nesretnoj ženi, ali i njezinom osmogodišnjem sinu trebati kvalitetna psihološka pomoć nakon ovakvog strašnog gubitka.

Povezane vijesti:
VIDEO: Stradali britanski državljani su albanskog porijeka