IMA PRISTUP TERENIMA

Veliku pažnju na Australian Openu privukla je dama koja se fotografisala s brojnim teniskim zvijezdama, uključujući i Novaka Đokovića, a ispostavilo se da je u pitanju vrlo popularna rumunska pjevačica.

Andreea Balan poznata je kao velika ljubiteljica tenisa. Riječ je o popularnoj rumunskoj pjevačici koju prate dva miliona fanova na društvenim mrežama i koja ne propušta teniske turnire, koliko god joj to poslovne obaveze dozvole.

Balan (39) posljednjih dana objavila je brojne fotografije s poznatim teniserima na Australian Openu, ali i objave s terena na kojima se igra prvi Grand Slam turnir pa su se mnogi pitali kako ima pristup najposebnijim zonama u Melbourneu.
 
Odgovor je jednostavan, ona je dio tima rumunskog tenisera Victora Cornee, svog partnera. Par je u vezi već dugo, a Rumun je svoju partnericu uključio u dio tima tako da i Andreea ima pristup terenima Australian Opena.

Na društvenim mrežama brzo se proširila fotografija Andree s najboljim teniserom svijeta Novakom Đokovićem.
 
"Dame i gospodo, živa legenda teniskog svijeta, broj jedan, jedan i jedini, Novak Đoković", napisala je rumunska pjevačica u opisu fotografije.

Inače, njen partner Victor Cornea specijalizovan je za dublove i u toj konkurenciji nastupa na Australian Openu. Trenutno je 65. igrač svijeta u dubl konkurenciji.