ŽELIO JE KUPITI

Adin Ross, poznati američki youtuber koji ima više od 7 miliona pratilaca na društvenim mrežama, otkrio je da je ostao bez doma iz snova nakon što je Lionel Messi na aukciji kupio kuću koju je i on želio.

On se u svom posljednjem videu koji je objavio na svom kanalu na platformi Kick požalio da mu je argentinska zvijezda "ukrala ispred nosa" toliko željenu kuću.

Međutim, Adin Ross je tvrdio da ima informacije prema kojima bi Messijevi roditelji ili djed i baka trebali živjeti u kući koju je kupio Argentinac.

"Leo Messi me ostavio bez krova nad glavom u Miamiju. Zaista sam želio određenu kuću, ali izgleda da ću je ipak morati sam sagraditi, jer će biti nemoguće naći drugu takvu kuću. A istina je da je moju ponudu nadmašio veoma poznat i veoma bogat sportista. Da, radi se o Messiju. Zapravo, mislim da je ta kuća bila za njegove roditelje. A vjerujte mi i ja sam mogao puno platiti. On je bio brži i uzeo mi je kuću", rekao je Adin Ross u svom videu na Kick platformi.

Podsjetimo, Lionel Messi (36) je na ljeto prešao u Inter Miami nakon razlaza sa PSG-om, a prije nekoliko dana osvojio je svoju osmu Zlatnu loptu.