UTAKMICA SA SINSINATIJEM

Fudbaler Inter Majamija Lionel Mesi (Messi) zaista ima najbolju moguću zaštitu. To je na terenu pokazao i slučaj poslije meča između Inter Majamija i Sinsinatija, gdje je Mesijev Inter poražen sa 1:0.

Argentinac će morati da sačeka devet dana do naredne utakmice sa Šarlotom, da bi 22. oktobra završio takmičarsku godinu, nakon čega je pitanje hoće li odlučiti da ostane u Sjedinjenim Državama.

Poslije meča sa Sinsinatijem njemu je na terenu probao da pritrči jedan dječak, kojeg je Jasin Čueko, Mesijev lični tjelohranitelj „pokupio“ bez milosti i sklonio ga sa strane. Mesi je to, srećom, odmah vidio.

Riječ je o nekadašnjem specijalcu iz elitne američke specijalne jedinice mornaričkih „Foka“ koji brine o bezbjednosti Mesija dok je ovaj u Majamiju.

Čueko je specijalista za borilačke vještine, boks i tekvando, a da stvari budu još zanimljivije, u pojedinim situacijama prati Mesija uz teren i u toku utakmica.

Situacija sa dječakom srećom nije eskalirala, Mesi je brzo reagovao i dječaku se hrabrost ili nepromišljenost na kraju isplatila jer je dobio uspomenu sa poznatim fudbalerom.

Jedini pogodak za Sinsinati dao je Alvaro Bareal u 78. minuti susreta, pa će Leo sada moći nešto više da se posveti i ostalim navijačima svog kluba, ako to bude želio.