Bivša radnica NASA

"Ušla sam u zonu ograničenog pristupa gde se nalazila foto laboratorija, i to baš u trenutku kad su razvijali film napravljen na Mesecu. Ukazali su mi na jednu senku , znala sam da misle da je to NLO ali da ne smeju da mi kažu" rekla je Hare

Dona Hare, bivša zaposlena američke Nacionalne vazduhoplovne i svemirske administracije tvrdi da su tokom posjete Mjesecu primjećena tri leteća tanjira.
Ona tvrdi da je svemirska agencija skrivala čonjenicu da su astronauti vidjeli letjelice koje je u ličnoj prepisci nazivala "Djed Mrazom".
Hare kaže da su joj mnogi iz NASA rekli da je jedna Apollo misija imala priliku da vidi tri prizemljena NLO. Ona ne precizira ko su ljudi koji su sa njom podijelili tu informaciju.
"Ušla sam u zonu ograničenog pristupa gde se nalazila foto laboratorija, i to baš u trenutku kad su razvijali film napravljen na Mjesecu. Ukazali su mi na jednu senku , znala sam da misli da je to NLO ali da ne smije da mi kaže" rekla je Hare.
Dona je inače u NASA radila kao ilustrator i tehničar za foto slajdove i primila je mnogo nagrada za svoj rad.
"Bila sam zaprepašćena kada sam shvatila da imaju poseban protokol za brisanje NLO sa fotografija" kaže Hare.
Ona tvrdi da je kodno ime za NLO-e koje su astronauti vidjeli na Mesecu bilo "Djed Mraz” i da je agencija pretila onima koji progovore o tome šta se radi sa fotografijama da će izgubiti penziju. 
“Meni nisu pretili, ali sam dobila poruku da ne treba o tome da govorim”, kaže ona. “Ali ja sam već govorila o tome toliko mnogo da im vjerovatno više nije ni važno”.  NASA nije reagovala na ove optužbe.