Koji si ti tip?

Jeste li znali da način na koji slažete odjeća puno govori o vama i vašem karakteru? Na taj način se mogu otkriti vaše najmračnije i najskrivenije tajne, tvrdi Jamie Novak, autorica knjige Kako se organizirati.

Sve po 'špagi'
Vi ste: Dominantna osoba 
Sve stižete na vrijeme. Ne zaboravljate rođandane kao ni druge važne događaje. Ostatke hrane pažljivo pakirate i obilježavate u posudama. 
Savjet: Savršena i detaljna organizacija čini vas sigurnom i ispunjenom. Zavarajte katkad sami sebe i neke poslove naprosto odgodite. Tako ćete si, uostalom, olakšati život. Niko vam neće zamjeriti ako ne učinite baš sve uvijek i na vrijeme. 
'Rolice'
Vi ste: Nesavršeni perfekcionist 
Kod vas je mahom sve u redu, ali podnosite i neke sitnije tajne. Nepretenciozno savršenstvo je dio vašeg šarma. Kod vas je gotovo sve pod kontrolom iako vam je teško zadržati koncentraciju i dovršiti ono što ste započeli ako vas ništa ne tjera na to. 
Savjet: Vratite se projektima koje niste dovršili. Primjerice, dok gledate televizor ili jedete desert dovršite onu knjižicu recepata koju ste počeli raditi. 
Nabacano rublje
Vi ste: Umjereni paničar 
Vjerovatno vam je kufer neraspakiran i nekoliko tjedana nakon što ste se vratili s puta. 
Savjet: Počnite s malim promjenama u svom životu. Sredite krpe u kuhinji, potom se prebacite na kupaonicu i na kraju sredite spavaću sobu. Itekako će vas razveseliti vlastiti dom bude li opet bez gomile nabacanih stvari.