ISPROBAJTE I VI

Kako je proljeće već uveliko krenulo i vrijeme postaje toplije, mnogi od nas će više vremena provoditi vani i možda će primijetiti da je njihove prozore ili dvorišna vrata potrebno dobro očistiti.

Svi želimo svjetlucave prozore bez tragova za nekoliko sekundi, ali plaćanje čišćenja prozora jedan je od troškova bez kojeg bismo mogli proći, usred rastuće krize troškova života. Međutim, čišćenje prozora može se činiti kao ogroman zadatak.

Postoji nekoliko jednostavnih i jeftinih načina na koje možete učiniti da vaši prozori zablistaju, a da ne morate potrošiti cijelo bogatstvo.

Melissa Caverly, osnivačica Imagine Maids, rekla je da se jedan predmet za jednokratno korištenje koji je jeftin za kupovinu, ili ga većina ljudi već ima kod kuće, može koristiti za postizanje prekrasnih, svjetlucavih prozora.

Stručnjakinja za čišćenje inzistira na tome da novine mogu pomoći da se riješite tagova na prozorima. Ona predlaže da svako ko kupuje novine ili možda ima stare uokolo, treba ih zadržati kao svoju potrepštinu kada prozore treba očistiti jer nude "impresivne" rezultate.

Rekla je da sve što trebate učiniti je upotrijebiti standardno sredstvo za čišćenje prozora, a zatim novinama kružnim pokretima obrisati staklo.