Imaš li žućkaste zube, zaboravi na kompletni make up u ružičastim tonovima. Umjesto toplih ruževa, biraj hladnije nijanse

Zubi se efikasno mogu izbijeliti uz pomoć brojnih tretmana za kućnu upotrebu, no jeste li znale da vam na putu do bjelijih zubi može pomoći i šminka? Vizažistica Joanna Schlip i zubarka Nancy Rosen otkrile su za američko izdanje časopisa Cosmopolitan neke zanimljive trikove!
1. Bronzer
Uz blijedi ten zubi izgledaju žuto. Nabavi bronzer koji pristaje tvom tenu i lažiraj preplanuli izgled lica uz koji će tvoji zubi zablistati!
2.  Ruž i sjajilo s pravim tonovima
Želiš li bjelije zube, koristi ruževe i sjajeve s plavičastim tonovima. Hladne boje učinit će da tvoji zubi izgledaju bijelo, dok će one s narančastim i žutim prizvukom učiniti da tvoji zubi izgledaju žuto.
3. Zaboravi na make up u baby ružičastim tonovima
Imaš li žućkaste zube, zaboravi na kompletni make up u ružičastim tonovima. Koristiš li u isto vrijeme i blijedoružičasto sjenilo, i rozo rumenilo, i blijedoružičasti ruž, tvoji zubi neće izgledati dobro. Radije odaberi sjenila u ruževe u različitim bojama (smeđe sjenilo i ruž boje fuksije, bijelo sjenilo, tuš i crveni ruž...) kako bi skrenula pogled sa zubiju.
4. Biraj mat boje
Sedefasti ruževi često ističu nepravilnosti. Nosi mat ruževe ili olovke za usta.