Zlata vrijedni savjeti

Postoje problemi koji se javljaju tokom šminkanja, a koji zasigurno idu na živce svim ženama. S tim na umu, donosimo vam zanimljive trikove koji će rutinu šminkanja učiniti znatno lakšom.

Spasite ostatke pudera u kamenu 
Ako se i vaš puder razlomio u malene komadiće i počeo se raspadati, a kupovina novog nije trenutna opcija, poslužite se starim trikom: na svoj puder nakapajte par kapljica alkohola i smjesu pomiješajte kašičicom, ponovo je utisnite na mjesto i tako ostavite do jutra. Do tada bi alkohol trebao izvjetriti, a vi ćete ponovno imati svoj puder.
Izbio vam je prištić, a nemate kremu protiv akni? 
Ako ste se susreli s ovim problemom, nema potrebe da paničarite. U kućnoj apoteci sigurno imate aspirin koji će vam pomoći da izliječite problematičnu kožu. Aspirin izmrvite i pomiješajte s vodom, pa nanesete na ciljano područje. Salicilna kiselina iz aspirina odradit će svoje, i do jutra ste kao novi! 
Akne po leđima zbog znoja 
Ako vaša koža na znoj reagira razvijanjem akni po leđima, jednostavno zamijenite hidratantnu kremu za tijelo onom koju nanosite na lice i smanjit ćete nesavršenstva na problematičnim područjima.
Sakrijte facijalne dlačice 
Ako nije dobro nanesena, svaka podloga ističe neželjene facijalne dlačice. Kako biste izbjegli njihovu vidljivost, nastojte sa što više kružnih pokreta izravnati sve neravnine te pamučnom vaticom lagano potapšajte lice kako bi se upio eventualni višak.
Trik koji vam nikad ne bi pao na pamet 
Hidratantnu kremu nemojte zaboraviti nanijeti i na uši kako biste u zrelim godinama izbjegli 'obješeni' izgled.