Suknja je komad koji morate imati

Ove sezone naglasak će biti na pet vrsti suknji koji se razlikuju od onih na koje smo već navikli. Bez obzira da li ste ljubiteljka dizajnerskih komada ili jeftinijih brendova, s ovim oblicima suknji sasvim sigurno ne možete da pogriješite.

Suknja u obliku slova M 
Suknje u obliku slova M su jedan od najaktualnijih modnih trendova i vašem izgledu će definitivno dati seksipilniju notu. 
Široka suknja 
Široke suknje su savršene za ljetnja vjenčanja; srednje duga suknja širokog oblika vašoj figuri daje damski izgled. Možete je nositi u stilu pedesetih sa svilenom košuljom velikog ovratnika ili u kombinaciji sa topićem. 
Pripijena suknja 
Iz jednog ekstrema u drugi, pripijena suknja je za one odvažnije. Da bi bile na pola puta između seksi i pristojnijeg izgleda, ovakve suknje su obično srednje dugačke. Ako strahujete da će time vaše obline biti previše naglašene, iskombinujte je s peplum topom koji će uravnotežiti vaš izgled i pokriti stomačić. 
Baltanska suknja
Ovo je još jedan lep oblik suknje koju možete iskombinovati s mnogo različitih stilova. Nosite je s patikama i kratkom majicom sa printom, ili se "utegnite" u top i štikle za noćni izlazak s prijateljicama. Ovaj kroj suknje najbolje pristaje vlasnicama tela u obliku kruške, a dodaje obline i onima s dječačkom figurom. 
Nabrana suknja 
Plisirana odeća je još je jedan veliki proljetno-ljetnji trend koji se najviše manifestuje kroz suknje, topove i haljine. Ovakve suknje su savršene ako želite da isfurate izgled uniformisane učenice, pa je iskombinujte s visokim čarapama i niskim cipelama.