Postale hit na društvenim mrežama

Izbori za ljepotu mogu da budu veoma stresni za takmičarke. Pripremaju se i vježbaju mjesecima, ali se greške ipak dešavaju. Ovo su neke od do sada najsmješnijih izjava koje su misice dale na ovakvim takmičenjima.

Alice Sabatini, Miss Italije 2015.

"U Drugom svjetskom ratu. O njemu su napisane stranice i stranice i voljela bih da sam imala priliku da ga proživim. Budući da sam žena, ne bih svakako bila u vojsci, bilo bi me strah i ostala bih kod kuće – kazala je ona i postala hit na društvenim mrežama."

Giosue Cozzarelli, Miss Paname 2009.

Misicu su zamolili da objasni Konfučijev citat “Učenje bez razmišljanja je uzaludno.”

"Konfučije je bio onaj koji je izmislio konfuziju i zato… jedan od najstarijih… On je bio jedan od Kineza. Japanac koji je bio jedan od najstarijih. Hvala."

Sanja Papić, miss Srbije na izboru za miss Univerzuma 2003.

Sanja je upitana da li bi radije bila voda ili vatra i zašto.

"Pa, ja sam ljudsko biće i ne znam kako je to biti vatra ili voda, i zato nemam odgovor na to pitanje, jer sam ja ljudsko biće. Ja sam djevojka, koja ima emocije, a vatra i voda ih nemaju", odgovorila je Sanja.

Lauren Caitlin Upton, miss Južne Karoline na izboru za tinejdž miss Amerike 2007.

Ova ljepotica postala je hit na internetu zahvaljujući odgovoru koji je dala na pitanje zašto misli da jedna petina Amerikanaca ne može da pokaže svoju domovinu na mapi svijeta.

"Lično vjerujem da Amerikanci ne mogu to da urade jer… Uh… Ljudi u našoj naciji nemaju mape i vjerujem da naša edukacija, kao one u Južnoj Africi i Iraku… I drugim sličnim mjestima… I ja vjerujem da bi oni trebalo da… Naša edukacija ovdje u Americi trebalo bi da pomogne Americi ili bi trebalo da pomogne Južnoj Africi, Iraku i Azijskim državama, kako bismo mogli da izgradimo bolju budućnost za našu djecu."

Jeanie Anderson, miss Filipina 2001.

Članica žirija postavila joj je pitanje da li bi radile bila lijepa, ali ne baš pametna, ili veoma pametna, ali ne toliko lijepa. Jeanie je dala odgovor koji je nasmejao sve prisutne.

"Radije bih bila lepa, jer je to prirodno. Kada ste pametni, možete da naučite dosta stvari, dosta toga iz iskustva…"