Nevjerovatno, ali istinito

Sejdi Bajden samo poslije tri nedjelje od porođaja ostala je u drugom stanju, a Roni i njegova sestra Sijena rođeni su sa samo 208 dana razlike.

Kada se Sejdi Bajden dvije godine grčevito borila da ostane u drugom stanju mislila je da nikada imati djece sa svojim mužem, na veliko iznenađenje rodila je dvoje i to u razmaku od 6 mjeseci.
Nevjerovatno, ali istinito, Roni i njegova sestra Sijena rođeni su sa samo 208 dana razlike. Mama Sejdi (31), vaspitačica, bila je u šoku kada je poslije samo tri nedjelje od Ronijevog rođenja otkrila da je trudna.
Ona i njen partner Pol Denis (38) bili su presrećni, ali su doživjeli drugi šok kada se mala Sijena rodila u 26 nedjelji trudnoće.
"Pošto smo se dvije godine mučili da dobijemo Ronija nismo ni pomišljali na drugo dijete. Kada sam poslije mjesec i po od Ronijevog rođenje osjetila mučninu mislila sam da me je uhvatio virus.Ali pošto sam svako jutro osjećala mučninu, riješila sam da uradim test za trudnoću. Rezultati su me šokirali. Mislila sam da je greška i da je pozitivan zbog hormona od trudnoće sa Ronijem. Poslije nevjerice i šoka usledele je uzbuđenje što će imati još jednu bebu", ispričala je mama Sejdi.
Sejdi ima i 13-godišnjeg sina Džordana iz prethodne veze.