Vanzemaljci su već odavno među nama

Kerry Cassidy već godinama se bavi prokazivanjem tajni američke vlade i to uglavnom onih koje imaju veze s vanzemaljcima i vanzemaljskom tehnologijom.

U svojim razgovorima s visoko pozicioniranim ljudima iz raznih tajnih vladinih projekata, a koji su odlučili progovoriti o najstrože čuvanim tajnama, zaključila je nekoliko zanimljivih stvari koje su je šokirale.
Osim što na Zemlji postoji nekoliko rasa vanzemaljaca, od kojih su neke prijateljske, a neke neprijateljski nastrojene, navodno postoje 'zvjezdana vrata' pomoću kojih je moguće jednostavno putovati između planeta.
Prema prikupljenim informacijama zaključila je da neprijateljski nastrojeni vanzemaljci planiraju izbrisati 2/3 ljudi s planeta, a ostatak zadržati kao roblje.
Vanzemaljci koji su 'na našoj strani' žele jednostavno nastaviti eksperiment, a pod 'eksperiment' misle na cijelu ljudski vrstu jer smo zapravo njihova kreacija.
Imaju li vam smisla njezine teorije, svakako provjerite u videu kojeg vam prenosimo, a u kojem je iznijela mnoga svoja saznanja...