Možete li vjerovati da postoji žena koja brine o sedmero djece, a po cijele dane pjeva po brdima, kao što to čini Julie Andrews u filmu Moje pjesme moji snovi?

Julia Roberts u filmu Erin Brockovich
 
Nezaposlena samohrana majka. Izgleda savršeno. Brockovich je izjavila za britanski Sun da je otkrila da joj se teško upoređivati s Juliom Roberts, te da je to ponekad više nego što može podnijeti. Da, teško je upoređivati se s jednom od najljepših žena. Da se razumijemo, ni majka troje djece Julia Roberts ne izgleda kao Julia Roberts kad u stvarnom životu ide po njih u školu.



Jennifer Coolidge u Američkoj piti
 
Američka pita je komedija i film je u načelu smiješan. Ali spetljati se s tinejdžerima koji su prijatelji njezinog sina? Ne bi išlo. 'Imam viski... star 18 godina. To je upravo ono što volim', kaže filmska mama zavodnički.


 
Julie Andrews u mjuziklu Moje pjesme moji snovi
 
OK, nije baš prava mama nego dadilja koja brine o djeci bez majke. Ali neprekidno pjevanje po brdima? Budimo realni, većina žena koja bi se doista našla u takvoj situaciji (da mora brinuti o sedmero djece) najvjerojatnije bi vrištala, a ne pjevala.


 
Natasha Richardson u filmu Zamka za roditelje
 
Lindsay Lohan je lijepa i talentirana glumica. U filmu glumi i svoju sestru blizanku. Jedna je Amerikanka, a druga je Britanka. Ali zar je doista moguće da majka ne razlikuje svoju djecu?


 
Catherine O’Hara u filmu Sam u kući
 
Da, mnoge su mame djecu u automobilu pustile na prednje sjedište. No, zar bi iko u stvarnom svijetu sjeo u auto, odvezao se na aerodrom, prošao carinu i tek na pola puta prema Parizu shvatio da mu je dijete ostalo kod kuće? I to samo. U redu, pakiranje je stresno, ali zaboraviti 'spakirati' dijete je naprosto nevjerojatno.