OTKRILA ČIME ĆE SE BAVITI

Glumica Margot Robbie nedavno je za medije otkrila da neko vrijeme neće glumiti. Naime, 33-godišnja glumica u intervjuu za Deadline da je već prošlo više od godinu dana otkako je ona na setu kao glumica, ali da neće napustiti "svijet filma".

"Mislim da je svima vjerovatno muka od moje pojave za sada. Vjerovatno bih trebala nestati s ekrana na neko vrijeme", rekla je Robbie, koja je zahvaljujući posljednjoj ulozi u filmu "Barbie" protekle godine bila u fokusu javnost.

Inače, film "Barbie" bio je jedan od najiščekivanijih filmova u 2023. godini, koji je prikazivanjem u kinima zaradio više od miljardu dolara.

"Iskreno, kad bih sada snimila još jedan film, ljudi bi rekli: 'Opet ona? Upravo smo proveli cijelo ljeto s njom. Završili smo s tim.' Ne znam što ću sljedeće učiniti, ali nadam se da će još malo vremena proći", objasnila je.

Ona nastavlja raditi kao producentica, a njena produkcijska kuća LuckyChap Entertainment nedavno je producirala film "Saltburn". Također se nada da će nešto režirati, što želi već nekih sedam godina. To bi značilo da njeni fanovi ne mogu uskoro očekivati nove uloge, ali da svakako mogu pratiti njen rad.