Američka manekenka Julia Fox je svojim atraktivnim izgledom ponovo privukla pažnju.

Paparazzi su je snimili na ulicama Miamija dok je na večeru s prijateljima išla u providnom grudnjaku, šorcu i rukavicama ukrašenim čipkom. Izgled je upotpunila nakitom, mašnicama, torbicom i cipelama.

Iako je poznata kao ekstravagantna manekenka, svakim novim pojavljivanjem privuče veliki broj reakcija pa je tako bilo i ovog puta.


Foto: Twitter

"Neobična je, ali se meni dopada", "Definitivno je jedna od najseksipilnijih žena na modnoj sceni", "Mislim da je pretjerala. Nema potrebe da pažnju privlači na ovaj način", "Zar nemaš ništa drugo da ponudiš?", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Ona je u decembru krasila naslovnicu magazina Cosmopolitan. U intervjuu je spomenula da je ljudi posmatraju kao seksualni objekat.

"Svako ko se ljuti na mene što pokazujem tijelo mi je nalijepio etiketu seksualnog objekta, ali ja sam mnogo više od toga. Seks je posljednje je*ena stvar koju radim s ovim tijelom. Ponosna sam na svoje tijelo. Zašto ne bih nosila nešto što ne prekriva mnogo i što je stvarno cool i umjetnički?", kazala je.