KAMERE SVE SNIMILE

Reality zvijezda Kim Kardashian i glavna urednica Voguea Anna Wintour prisustvovale su reviji Victorije Beckham na pariškom Tjednu mode.

Kim je u prostoriju ušla nešto kasnije te pozdravila Davida Beckhama, a kada je prošla pored Anne, ona je okrenula glavu u drugom smjeru.

Na društvenim su mrežama počeli pisati kako je Anna ignorirala Kim, a video neobičnog trenutka proširio se internetom.

"Anna je još ljuta jer je uništila haljinu Marilyn Monroe", "Anna je u pravu, poštuje ovaj događaj, a Kim tamo nije mjesto", "Kim se na ovakvom događaju pojavila u spavaćici pa i ja bih okrenula glavu", neki su od komentara ispod videa koji ima preko dva miliona pregleda.
 
@michelleyeohrocks #kimkardashian #annawintour ♬ award season - Maya Kuriel
Drugi su stali u obranu Kardashianke te pisali kako je zapravo ona ignorirala slavnu urednicu.

Ipak sjedile jedna do druge tokom cijele revije te se Wintour kasnije ustala kako bi promijenila sjedalo. Kardashianka je nosila ružičastu svilenu haljinu i nakit srebrne boje u obliku križa, a Anna je došla odjevena u crveni kaput.

Sličan video je podijelila i Kim na svojim društvenim mrežama, ali je izrezala dio gdje je Anna okrenula pogled od nje.
@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek ♬ son original - madamefigarofr