NOVA DIMENZIJA LICA

Nakon što je objavila nekoliko fotografija s prijateljičinog rođendana, slavni model Bella Hadid vjerovatno nije očekivala da će sjaj njene čeljusti zavladati TikTokom. Da, dobro ste pročitali.

Prošlo je svega dvije sedmice od fotografija do trenutka kada je jedna TikTok korisnica @rachelocoolmua rekreirala Bellin sjajni look kojim je privukla nevjerovatan broj ljudi.

Iako zapravo nije poznato je li Bella doista nanosila iluminator i highlighter, ili je riječ o prirodnom sjaju, nije ni bitno jer takav look možete i vi postići vrlo jednostavno.

Postoji nekoliko načina – prvi je taj da jednostavno malo tekućeg iluminatora nanesete duž čeljusti lagano blendajući prstima, a drugi je da na prethodno iskonturiranu čeljust lagano nanesete highlihhter u prahu i dobit ćete prirodni sjaj koji i Bella tako dobro nosi.

Ono što svakako volimo u dobrom highlighteru su balans i dimenzija koju lice dobija nakon što mu dodate malo sjaja, a i sjetimo se – posljednjih nekoliko godina sjaj na koži samo je pozitivna stvar.

 
@rachelocoolmua #greenscreen GUYS HELP ME #highlight #jawline #bellahadid #makeuptutorial ♬ Lovefool - Best Love Songs