Američki reper P. Diddy posljednja je žrtva poludjelih obožavatelja koji uspjevaju ući u kuće svojih idola bez obzira na najskuplje sigurnosne sisteme u svijetu.

Obožavatelj ovog repera provalio je u njegovu vilu na Long Islandu te na neko vrijeme živio poput svog idola. Poludjeli muškarac jeo je P. Diddyjevu hranu, isprobavao njegovu odjeću i pio njegova skupocjena alkoholna pića, izvještava Post.

Kako bi stvar bila još bizarnija, nakon hapšenja provalnik je izjavio da često boravi u kući slavnog repera: "Zapravo, u njegovu kuću odlazim s vremena na vrijeme, još od 2001. godine.", izjavio je Taylor. "Često tamo boravim, ali Shean ponekad bude čudan u vezi toga."

Potvrđeno je da tridesetogodišnji Quamine Taylor ima dugačku historiju psihičkih bolesti, a do reperove vile dovezao se taksijem i ušao kroz otključana vrata u podrumu. Aktivirao je alarm, ali kad je policija stigla na uviđaj, uspio ih je uvjeriti da je bliski prijatelj slavnog izvođača te da on zna da je on u kući, prenosi Index.

Mada sluša P.Diddyjevu muziku, Taylor je izjavio da nije preveliki fan: "Nisam upao u njegovu kuću jer ga obožavam. Samo sam htio malo pobjeći iz grada. Zapravo, planirao sam ostati 15 do 17 dana."

Također, izjavio je da ga se boravak u luksuznoj vili nije previše dojmio: "Iskreno, dobro sam se naspavao, ali to je sve. Nisam impresioniran."

P.Diddy nije bio u gradu za vrijeme provale, a o poludjelom obožavatelju i njegovim djelima obavijestila ga je policija.