DIRLJIVI TRENUCI

Jennifer Lopez (51) podijelila je na svom Instagram profilu slatku porodičnu fotografiju s 13-godišnjom kćerkom Emmom Muniz i 75-godišnjom majkom Guadalupe Rodriguez.

- #MamaGlowsBest - napisala je Lopez u opisu fotografije uz oznake svog brenda kozmetike JLo Beauty koju je pokrenula početkom ove godine.

Nema sumnje da su članovi porodice sjajan način promocije njene linije kozmetike jer sve izgledaju blistavo.

U duetu su otpjevale pjesmu "Sweet Caroline" i tako podržale globalnu kampanju masovne vakcinacije s ciljem zaustavljanja pandemije.

Koncertni spektakl uživo su pratili vakcinisani medicinski radnici, a videoporukama su ga podržali brojni državnici, vjerski poglavari, glumci i muzičari.

Lopez inače nerijetko ponosno pokazuje svoje članove porodice, a u februaru posebnu pažnju na njenom Instagram profilu imali su blizanci Max i Emma koji su proslavili 13 godina čime su službeno postali tinejdžeri.

- Moje lijepe bebe danas su tinejdžeri. Ne mogu vjerovati da je prošlo 13 godina otkako sam ih usred snježne oluje nosila kući u naručju. Iz te mećave izašla su dva savršena kokosova oraha koja su obogatila moj život i naučila me pravom značenju ljubavi. Od tada je to najčarobnije putovanje puno avanture i radosti - napisala je Lopez tada na Instagramu.