VJEČNA ROMANTIČARKA

Iako su Jennifer Lopez i Alex Rodriguez demantirali vijesti o prekidu zaruka napomenuvši kako su zajedno, ali rade na poboljšanju svoje veze, šuškanja o kraju njihove veze toliko su glasna da joj mnogi već traže novog partnera.

Vječna romantičarka dosad se zaručivala pet puta, a tri puta se udavala. Od prvog supruga Ojanija Noe razvela se nakon 11 mjeseci braka. Drugi brak s plesačem Crisom Juddom potrajao je devet mjeseci.

Nakon toga zaručila se za Bena Afflecka. Međutim, par je prvo odgodio najavljeno vjenčanje, a nakon toga uslijedio je i prekid. Jennifer je kasnije priznala kako su njih dvoje imali previše različite stilove života, a prema izvorima, problem je zapravo bio u Benovoj ovisnosti o kockanju.

Samo šest mjeseci nakon prekida s Benom udala se za prijatelja, pjevača Marca Anthonyja.

Marc se vratio u moj život tri dana nakon što sam pred oltarom trebala izreći sudbonosno da drugom muškarcu. Kada razmišljam unazad, negdje duboko u sebi možda sam i znala da je to samo flaster na porezotini i da moja rana nije zacijeljela, ali sve te misli gurnula sam na stranu, priznala je.

Par je u braku dobio blizance Maxa i Emme, ali njihova sreća ipak nije bila dugoročna i razveli su se nakon sedam godina braka.

Nakon razvoda od Marca navodno je imala kratku vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, koja se naposljetku pretvorila u dugogodišnje prijateljstvo. Danas mnogi misle kako bi upravo Jennifer i Bradley bili dobar par ako se ispostavi kako je stvarno prekinula s Alexom.

Drugi kandidat za njenog novog partnera je Lenny Kravitz, također dugogodišnji prijatelj. Za neke je upravo to najuvjerljiviji scenarij s obzirom na to da Lenny glumi u njenom novom filmu "Shotgun Wedding" i upravo se s njom nalazi na snimanju u Dominikanskoj Republici.

Prema pisanju stranih medija, on joj je velika utjeha u ovim trenucima kada preispituje svoju vezu. Šta zapravo želi od muškarca, otkrila je u svojoj knjizi "True Love".

Zadrži za sebe dijamantno prstenje, automobile, golubice, putovanja Evropom… Sama si to mogu kupiti. Daj mi svoje vrijeme, svoju iskrenost, svoje poštovanje, dobrotu, strpljenje i vjernost. Daj mi utjehu kada su vremena teška, zaključila je Jennifer.