Scena kao iz filma

Pljačkaš je u 4 sata ujutro došao na benzinsku i prijeteći radniku nožem zatražio novac. No, radnik mu se suprotstavio, stisnuo alarm i krenuo u napad, nakon čega se pljačkaš rasplakao.

Neki jednostavno nisu rođeni za karijeru kriminalca. Žena iz snimke sigurnosne kamere koju vam prenosimo sigurno je jedna od njih. Pljačku je obavila pokazujući lice, ali i pamtljivi dekolte. VIŠE
Robert B., 20-godišnji radnik na benzinskoj postaji u njemačkom Oldenburgu, nije se dao smesti kad ga je u 4 sata ujutro nožem napao maskirani pljačkaš i zatražio novac. 
Mladić je stisnuo alarm i otrčao po bejzbolsku palicu koja je bila u 
kutu prostorije, te je njome napao pljačkaša. Nakon nekoliko silovitih udaraca palicom, pljačkaš je bacio nož, zagrlio Roberta i počeo plakati, te ga molio da ga pusti jer ima ženu i djecu. 
Robert je za medije rekao da uopće nije razmišljao, nego je automatski reagirao, a kad se pljačkaš 'raspao' njemu pred očima, htio mu je zaviti posjekotinu na ruci. 
Kad su ga uhitili, policajci su rekli Robertu da pljačkaš nema obitelj, te da je ovisnik o drogama. Dobio je pet godina zatvora. A kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu: