Bego, Dino, vozači kamiona iz Bosne i Hercegovine, rešili su da se tokom odmora od vožnje kroz Francusku, malo našale sa kolegom Hamzom, koga su slučajno sreli na odmorištu.

Trojica kamiondžija sa Balkana postali su hit na društvenim mrežama, nakon što se jedan od njih malo našalio sa drugim kolegom. Naime, prilikom odmora od naporne vožnje, on je započeo konverzaciju i tom prilikom, kolegi se predsavio kao stranac, ispitujući ga na nekoliko stranih jezika.

Bego, Dino, vozači kamiona iz Bosne i Hercegovine, rešili su da se tokom odmora od vožnje kroz Francusku, malo našale sa kolegom Hamzom, koga su slučajno sreli na odmorištu. Naime, počeli su da mu postavljaju pitanja na nemačkom i francuskom, dok im je on odgovarao na engleskom, zbunjen količinom pitanja.

Snimak Dina, Bega i Hamze, koji je postavljen na Fejsbuk grupi "Teretnjaci", ubrzo je postao hit na društvenim mrežama.

"Misje, bonžur. Sa va?", obratili su mu se prvom mestu.

Kako se nije najbolje snalazio sa francuskim jezikom, Hamza je pokušao da prebaci konverzaciju na engleski ili bonanski jezik. Nažalost, to mu nije pošlo za rukom, te su kolege nastavile dalje sa svojom zvrčkom.

"Niks šlafenzi. Klajn pauza..... ", govorio je jedan od dvojice šaljivdžija, dok je Hamza pokušavao da im objasni zbog čega je stao.Nakon ovog upoznavanja i šale, usledilo je i druženje kamiondžija, o čemu svedoči fotografija iz restorana okačena na istoj grupi. Kako se navodi u opisu fotografije, nakon što je "izvozao" kolegu, rešili su da mu se oduže večerom, te su zajedno upriličili iftar.