POD ISTRAGOM ZBOG PREVARE

Influenserica Valentina Ferragni u storyjima na Instagramu objavila je da je odlučila donirati svoje organe nakon smrti.

Influenserica Valentina Ferragni u storyjima na Instagramu objavila je da je odlučila donirati svoje organe nakon smrti. Pokazala je dokument o "darivanju organa nakon smrti u svrhu transplantacije" koji joj je ponuđen kada je išla napraviti novu osobnu iskaznicu.

"Odgovorila sam potvrdno, znajući da zaista mogu pomoći jednom ili više ljudi i da će, na neki način, dio mene moći živjeti u drugoj osobi. (Naravno, nadam se da će se taj dan dogoditi što je dalje moguće u budućnosti)", napisala je Valentina i pitala pratitelje što misle o tome.

Inače, Valentina je sestra italijanske influenserice Chiare Ferragni koja je optužena za prevaru na humanitarnim akcijama pomoću kojih je sebi priskrbila milionske iznose, umjesto da donira onima kojima je obećano.

"Ako Valentina donira kao njena sestra, znamo kako to završava", "Pokušava da zaboravimo kakva je njena obitelj", "Samo vi nemojte ništa donirati", neki su od komentara na X-u.