Cilj je izazvati svjetski rat

Njemački nezavisni novinar Gerhard Wisnewski ukazuje da na snimcima nigdje nismo mogli da vidimo ni jednog jedinog povrijeđenog niti da saznamo imena poginulih u atentatu u Berlinu 19.12.2016.

Gerhard Wisnewski, koji je napisao više knjiga, a jedna od njih govori i o 11. septembru 2001., objavio je dokumentovan video u kojem polahko i dobro potkrijepljeno pokazuje na protivriječnosti i nepodudarnosti berlinskog atentata.

Jedna od najčudnijih stvari je da niko nije nigdje vidio niti jednog povrijeđenog niti je igdje objavljeno jedno ime nastradalog 19.12.2016. na božićnom vašaru u Berlinu.

Gerhard Wisnewski je samostalni nezavisni novinar, koji je dugo radio na javnom servisu, ali je zbog svog istraživačkog rada i nepokolebljivih stavova ubrzo bio nepoželjan na javnom servisu, kao i njegovi dokumentarni prilozi.

On je jedan od prvih koji je otkrio podatke, da mnogi "migranti" nisu samo ekonomski migranti, već je tu među njima i veliki broj osoba iz sjevernoafričkih zemalja koji su bili na odsluženju zatvorskih kazni u svojim zemljama, ali bivaju "pomilovani" sa uslovom da napuste svoju zemlju.

(saff)